سوزان گرلا کارشناس هیئت آلمانی در گفتوگویی با تشریح اهداف و برنامههای این سازمان، اظهار کرد: سازمان غیردولتی سکوا در راستای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی برای اتباع و مهاجرین کشورهای مختلف از جمله افغانستان، اقدام به همکاری با سازمان فنی و حرفه ای جمهوری اسلامی ایران کرده است.
وی افزود: در مرحله نخست این طرح که برای گروه هدف پناهندگان افغانی در نظر گرفته شده، تلاش میشود به منظور تسهیل در بازگشت موفقیت آمیز افغانها به کشورشان، با ارائه مهارتهای فنی و حرفهای مورد نیاز ایجاد بازار کسب و کار و تامین معیشت این افراد آموزش هایی ارائه شود.
کارشناس سازمان سکوا خاطرنشان کرد: براساس تفاهم نامه منعقده با سازمان فنی و حرفه ای جمهوری اسلامی ایران ،آموزشهای لازم در جهت ارتقای دانش فنی و مهارتی اتباع و ارائه آموزش های نوین و پرورش متخصصین مورد نیاز به گروه هدف پروژه ارائه خواهد شد که در این سفر راهکارهای تخصصی و نحوه همکاری با طرف ایرانی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
مهدی نجاتی رئیس مرکز فنی و حرفه ای برادران شهرستان اسلامشهر اظهار کرد: در حال حاضر در کارگاه های مهارتی ساختمان مرکز اسلامشهر ۲۱ حرفه مورد نیاز در حوزههای ساختمان از مرحله مقدماتی تا پیشرفته به متقاضیان ارائه میشود.
نجاتی افزود: با توجه به شرایط و امکانات سازمان آلمانی سکوآ قرار است، آموزشهای لازم برای متقاضیان اتباع با همکاری دستگاههای مرتبط در ۸ رشته اجرا ارائه شود.
وی با اشاره به فعالیتهای مرکز فنی و حرفهای اسلامشهر، بیان کرد: این مرکز در راستای اجرای طرح ارائه آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای به پناهندگان، در طی سالهای گذشته اقدام کرده و در حال حاضر تعداد زیادی از اتباع تحت آموزشهای مهارتی مورد نیاز در زمینه مختلف قرار دارند.
نجاتی با اشاره به اینکه این آموزش ها تحت نظارت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان انجام میشود، خاطرنشان کرد : درمرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان اسلامشهر، آمادگی لازم وجود دارد تا نسبت به تشکیل دوره های مهارتی مورد نیاز متقاضیان اقدام و آموزش های مورد نظر ارائه شود.