بهمن خطیبی افزود: این روش اجرایی(مانور) در سطح شهرستان قرچک و بطور مشخص به منظور سنجش عملکرد ادارات آب، برق، گاز، مخابرات، شهرداری، هلال احمر، ورزش و جوانان، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شبکه بهداشت و درمان و سایر ادارات صورته گرفت.
وی گفت: در این مانور آمادگی تمامی ادارات عضو ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قرچک به دقت رصد شده و عملکرد آنها مورد سنجش و ارزشیابی قرار خواهد گرفت.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان قرچک به اهداف مانور اشاره کرد و گفت: روشن نمودن نقش ها و مسئولیت ها، اطمینان از آماده بکار بودن منابع انسانی و تجهیزات مقابله با بحران، یافتن نقاط ضعیف، قوت، تهدید و خدمت در مانور جهت تعریف اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه، تمرین چگونگی تشکیل ستاد و کمیته های مدیریت بحران برای مقابله با بحران های احتمالی، شناسایی امکانات موجود، ادارات یاری رسان و سایر تجهیزات مورد نیاز و ایجاد آمادگی بیشتر برای مقابله با بحران ها و کنترل آنها از جمله اهداف مهم این مانور است.
گفتنی است در این مانور سناریویی بر اثر فرونشست زمین در یکی از مناطق شهرستان تهیه شده و بدون اینکه ادارات از زمان و مکان حادثه اطلاع قبلی داشته باشند، با آنها تماس گرفته شد و در محل حادثه حاضر شدند.
به گفته معاون فنی و عمرانی فرمانداری، ارزیابی عملکرد ادارات مشارکت کننده در این مانور از طریق تلفیقی از مصاحبه و پرسشنامه ها توزیعی حین برگزاری مانور و همچنین اقدامات عملیاتی آنها حین حضور در محل حادثه از طریق شاخص های تعیین شده خواهد بود.