به گزارش پایگاه خبری دقت نیوز؛دفتر اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان ملارد، طیب رضاییفر مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد در خصوص برگزاری سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، گفت: این اجلاس در سال جاری با شعار نصیب برابر آموزشی، ارتقای کیفیت یادگیری و تربیت تمام ساختی در گام دوم انقلاب اسلامی با حضور مقام عالی وزارت به منظور هماهنگی و همافزایی هر چه بیشتر در حال برگزاری است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد گفت: این شهرستان با جمعیت دانش آموزی ۸۱ هزار و ۵۰۰ نفری و کادر آموزشی و معلمان حدود ۳ هزار و ۳۰۰ نفری در ۲۹۵ شیفت مدرسه با تراکم دانشآموزی ۳۲ نفر در هر کلاس، یکی از متراکمترین مناطق آموزشی در سطح کشور و استان تهران است.
وی با اشاره به تلاش در راستای تحقق شعار نصیب آموزشی، افزود : احداث ۱۸ پروژه آموزشی در قالب ۲۰۵ کلاس در سطح شهرستان ملارد در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به همت خیران مدرسه ساز، اداره کل نوسازی آموزش و پرورش استان تهران و مسئولان شهرستان در حال پیگیری است که از این رقم ۶ آموزشگاه مورد بهرهبرداری قرار گرفته و ۱۲ مدرسه نیز در دست احداث است.
رضاییفر همچنین به آمار ۹۸ درصدی دسترسی دانش آموزان این شهرستان به آموزش مجازی و شبکه شاد اشاره کرد گفت: با توجه به مسئله همهگیری بیماری کرونا، بسط آموزش مجازی دانشآموزان در دستور کار شورای آموزش و پرورش شهرستان قرار گرفت که در همین راستا با همکاری خیرین و نهادهای مختلف و حتی فرهنگیان ۲۸۵ دستگاه تبلت و تلفن هوشمند در اختیار دانش آموزان کمبضاعت قرار گرفت.
وی بر اجرای طرحهای مختلف برای تداوم تحصیل دانش آموزان فاقد گوشی هوشمند تاکید کرد و ادامه داد: برای بهرهمندی این دانش آموزان در کنار مدرسه مجازی صدا و سیمای جمهوری اسلامی در شبکههای مختلف، با همکاری و تلاش مدیران و معلمان، طرح راهبران آموزشی و ارائه طرح درس به دانش آموزان اجرایی شد و در برخی موارد در صورت نیاز دانش آموز در بخش های روستایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برای دریافت آموزشهای لازم در مدرسه حضور یافت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد تلاش همکاران فرهنگی به منظور تولید محتواهای آموزشی در پایهها و مقاطع مختلف تحصیلی را ستودنی خواند و خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری آموزش مجازی ۲ هزار و هشتصد نوآموز در برنامه شاد تحت عنوان آوای کودکانه به صورت رایگان صورت پذیرفت.
این مقام مسئول با اشاره به برخی مشکلات و چالشهای آموزشی ملارد در سالهای آینده، گفت: در حوزه مشکلات آموزشی، قطعا مهمترین بحث در حوزه فضاهای آموزشی و ساخت مدارس است که با توجه به افزایش روزافزون مهاجرت به غرب استان تهران و استقرار جمعیت در شهرستان ملارد، نیاز به ساخت کلاسهای درس متعدد برای پاسخگویی به نیاز جامعه وجود دارد.
وی ادامه داد: در مناطق سرآسیاب و مارلیک حتی تراکم دانش آموزی به ۴۰ نفر در کلاس میرسد و خوشبختانه در بخش صفادشت درصد فضاهای آموزشی مطلوب است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد تصریح کرد: علاوه بر اینکه جذب نیروی انسانی متناسب با خروج نیرو به دلیل بازنشستگی یا افزایش کلاسهای درس نیست، نقل و انتقالات همکاران فرهنگی به سایر مناطق به دلایل مختلف بیشتر میشود که بایستی تدبیری اساسی در راستای این موضوع از سوی مقامات عالی صورت پذیرد.