به گزارش پایگاه خبری دقت نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، مدتهاست که پزشکان و مدافعان سلامت هشدار میدهند که اگر رعایت پروتکلهای بهداشتی جدی گرفته نشود، فاجعهای در راه است؛ عادیانگاری کاذب بین مردم کاملا مشهود است. برگزاری مجالس شلوغ عروسی و عزا، دورهمیهای خانوادگی، رستورانهای شلوغ، بازارهایی که تا دیروقت پذیرای خیل مشتریان هستند، سفرهای تابستانی و بدتر از همه عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح جامعه سبب انفجار بیماری کووید شده است. همنشینی با کرونای افسارگسیخته موج پنجم این ویروس را با قدرت هر چه تمامتر در کشور رقم زد و موج جهش یافته نه فقط رنگ شهرهای ایران را یکی پس از دیگری قرمز کرد بلکه شمار مبتلایان را افزایش داده است به نحوی که سیستم بهداشتی در چهار گوشه کشور از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب ایران درگیر بحران همهگیری کرونا و یا به نوعی دلتا ویروس شده که از شدت همهگیری و ابتلای فراوانی برخوردار است.
این روزها سیستم بهداشتی و درمانی ایران حال و روز خوبی ندارد؛ همه تختهای بیمارستانی پر از بیماران کرونایی است و جایی برای دیگر بیماران نیست؛ همه هشدار میدهند که اگر رعایت پروتکل های بهداشتی جدی گرفته نشود با بیسابقه ترین بحران کرونایی روبه رو خواهیم شد و دیگر قادر به کنترل پیک های بعد کووید ۱۹ نخواهیم بود.
طوفان دلتا کرونا این بار تمام استانهای کشور را در نوردیده به طوری که به گفته مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی تختهای بیمارستانهای، اورژانس پر و تکمیل شده و کادر درمان خسته شدهاند. نگرانیها از شیوع ویروس دلتا در همه نقاط کشور قوت گرفته است. تعداد تستهای پیسیآر به طور بیسابقهای در روزهای اخیر زیاد شده و آمار مبتلایان نسبت به اوایل هفته بین دو تا سه برابر افزایش پیدا کرده است.
متاسفانه خیز جدید بیماری کرونا با گونه دلتا منجر به اشغال ظرفیت تختهای بیمارستانی شده و ارائه خدمت به بیماران با ایثار کادر سلامت و به دشواری بسیار انجام میشود. در این شرایط خطرناک، بیتوجهی به دستورالعملهای بهداشتی و ادامه برگزاری تجمعهای خانوادگی، اجتماعی و رفت و آمدها باعث افزایش تصاعدی تعداد بیماران و مرگ و میر آنان میشود.
زنگ خطر به صدا درآمد
مراکز درمانی از ۱۸ ماه پیش تاکنون بی وقفه در حال خدمت به بیماران کووید و غیر کووید بودهاند و مدافعان سلامت در این مدت فرصت استراحت و تجدید قوا نداشتهاند و اگر مردم سنگر مقابله با ویروس را ترک کنند، مدافعان سلامت به تنهایی قادر به محافظت از جان خیل آسیبدیدگان از حملات ویروس نخواهند بود.
زنگ خطر قرمز کرونایی روز گذشته با رکوردزنی جان باختگان کرونایی و تعداد مبتلایان برای تمام ایران نواخته شد و با نمایان شدن واریانتهای جدید ویروس کرونا و دلتاویروس در کشور، نگرانی متولیان بهداشت و درمان را بیشتر کرده و بیتوجهی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی این نگرانی را افزایش می دهد.
گرچه تزریق واکسن در حال انجام است، اما رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان مهمترین و بهترین عامل برای جلوگیری از ابتلا به کروناست بویژه اینکه به نظر میرسد نوع دلتا که این روزها زیاد از آن سخن گفته می شود، از انواع پیشین خطرناک تر است و حتی کسانی که قبلا مبتلا شده اند یا حتی کسانی که واکسن زده اند نیز در برابر این نوع ویروس، ایمنی کامل ندارند.
این روزها تمام استانها دچار بحران شدهاند و همگی به رنگ قرمز درآمدهاند و ایران یکپارچه به رنگ سرخ درآمد و از طرفی رؤسای بیمارستانها همچنان از طغیان موج پنجم کرونا نگرانی میکنند به طوری که وضعیت تهران در برابر موج بیماری کرونا خیلی وخیم است.
پیک پنجم در اوج قله
پیک پنجم لحظه به لحظه سختتر میشود و زمزمههای اشباع کامل تختهای بستری، کمبودهای دارویی، معطلیهای چند ساعته در اورژانس و تریاژ بیمارستانها و احتمال خوابیدن مریضها پشت درهای بیمارستانها از سوی رؤسای بیمارستانها آژیر قرمز را در ایران به صدا درآورده است و پزشکان متخصص عفونی با توجه به رویت شواهد موجود و روند پذیرش بیماران بستری هشدار میدهند که اگر مردم رعایت نکنند و مسئولان وظایف را انجام ندهند شرایط از آنچه هست به مراتب بدتر خواهد شد.
قطعا با ادامه این روند، در روزهای آینده همچنان هم افزایش تعداد مبتلایان و هم افزایش میزان مرگ و میر را شاهد خواهیم بود، زیرا واقعا میزان رعایت پروتکلها کم است. نمیدانیم چه اتفاقی افتاده، آیا ترس مردم نسبت به بیماری ریخته است، خستهاند یا چه اتفاق دیگری افتاده که پروتکلها را رعایت نمیکنند.
تازهترین وضعیت کرونا در ایران
براساس بررسیهای انجام شده و شاخصهای مورد نظر وزارت بهداشت از امروز ۱۶ مردادماه ۱۴۰۰ علاوه بر شهرهای قبلی، این شهرها قرمز خواهند شد: مراغه، مرند، ملکان، هریس (آذربایجان شرقی)، بوکان، پلدشت، سلماس، میاندوآب، نقده (آذربایجان غربی)،بوئین و میاندشت، تیران و کرون،نطنز (اصفهان)،ایوان (ایلام)،دیر (بوشهر)، بن، سامان، کوهرنگ، لردگان (چهارمحال و بختیاری)، بشرویه (خراسان جنوبی)، بردسکن، تایباد،تربت حیدریه، جغتای،خلیل آباد،خواف، فریمان،فیروزه، کلات، گناباد، نیشابور (خراسان رضوی)، فاروج، گرمه (خراسان شمالی)، آغاجاری، امیدیه، ایذه، باغ ملک، دزفول، رامشیر، کارون، مسجد سلیمان (خوزستان)، خدابنده، طارم (زنجان)، بمپور، سیب و سوران (سیستان و بلوچستان)، اقلید، بوانات، خرم بید، خفر، رستم، سروستان، کوهچنار (فارس)، سقز، قروه (کردستان)، رابر (کرمان)، اسلام آباد غرب، جوانرود، سرپل ذهاب (کرمانشاه)، باشت (کهگیلویه و بویر احمد)، املش (گیلان)، میاندورود (مازندران)، خنداب، فراهان (مرکزی)، ابوموسی، هرمز (هرمزگان)، فامنین (همدان). بهاین ترتیب با توجه آخرین آمار منتشر شده از سوی نرم افزار ماسک هم اکنون ۳۳۶ شهرستان کشور قرمز، ۸۴ شهرستان نارنجی و ۲۸ شهرستان زرد تعیین شده است.
استان یزد/بستری ۱۵۰ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه
ابراهیم سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی(ره) یزد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد در ارتباط با وضعیت کرونا در یزد اظهار داشت: در حال حاضر، ۸۸۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد بستری هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۵۰ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبتهای ویژه حضور داشته و خدمات دریافت میکنند. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: در شبانه روز گذشته، ۲۰۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد پذیرش شدند.
وی افزود: کرونا همچنان در کمین سلامت افراد است و هرگونه عادیانگاری شرایط، موجب افزایش مبتلایان و فوتیهای ناشی از این ویروس میشود.سلمانی بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی در مراسمهای عزاداری و پرهیز از دورهمیهای خانوادگی تأکید کرد.
استان اردبیل/ ۱۱۴ بیمار جدید در مراکز درمانی بستری شدند
شهرام حبیبزاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: طی شبانهروز گذشته ۱۱۴ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که خوشبختانه ۱۰۱ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۷۰۹ نفر رسید که از این تعداد ۹۷ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.
حبیبزاده بیان کرد: هماکنون شهرستانهای اردبیل، مشگینشهر، گرمی، خلخال، پارسآباد، سرعین و اصلاندوز در وضعیت قرمز خیلی پرخطر و شهرستانهای بیلهسوار، نمین، کوثر و نیر در وضعیت نارنجی قرار دارند.وی با تاکید بر ادامه استفاده مردم از ماسک گفت: امروز دغدغه ما، موج پنجم کرونا بوده که عمدتا از نوع ویروس جهشیافته دلتای هندی است.
استان قزوین/ رکورد ابتلا شکسته شد
در شبانهروز اخیر با جهش مجدد آمار ابتلای کرونایی میزان مبتلایان به ۸۴ هزار و ۳۳۶ نفر رسید که ۳۱ هزار و ۲۰۹ نفر از این مبتلایان هم تاکنون بستری شدند و ۱۹۵۵ نفر به دلیل شدت بیماری فوت کردهاند. در ضمن موارد محتمل و مشکوک ابتلا به کرونا هم با ۵۰ نفر افزایش به ۱۶ هزار و ۲۰۸ نفر رسید و میزان بستریهای موقت هم با ۴۱ نفر افزایش به ۱۲۳۹ نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از افزایش ۲۰ درصدی آمار مبتلایان و رکوردشکنی جدید در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: در ۲۴ ساعت اخیر ۹۷۲ مبتلای کرونایی جدید شناسایی شدند که بالاترین رکورد ما در موج پنجم اپیدمی کرونا محسوب میشود که در مقایسه ۱۵۹ نفر بیشتر شده است.
پیمان نامدار اضافه کرد: همچنین در همین مدت ۲۲۱ بیمار کرونایی جدید در بیمارستانها و مراکز درمانی ما بستری شدند که این آمار در مقایسه با روز قبل ۱۵ نفر (۶ درصد) کمتر بود و البته آمار بیماران بدحال کرونایی زیر دستگاه کمکتنفسی هم ۲ نفر افزایش یافت و در حال حاضر ۳۶ بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای دولتی و تأمین اجتماعی استان بستری هستند.
وی همچنین از افزایش ۶۷ درصدی میزان فوتیهای کرونایی خبر داد و گفت: در طول شبانهروز گذشته ۱۰ بیمار کرونایی بدحال را به دلیل شدت بیماری از دست دادیم که ۴ نفر بیشتر از روز پیش بود. در ضمن آمار بهبودیافتگان کرونایی هم نسبت به روز قبل ۵ نفر کمتر شد و در ۲۴ ساعت اخیر ۱۲۰ بیمار با علائم قطعی بهبود از بیمارستانها و مراکز درمانی ما مرخص شدند.
نامدار ادامه داد: در نهایت هم مجموع آمار بیماران بستری کرونایی فعلی ما در بیمارستانهای استان قزوین به ۸۳۳ نفر رسیده که ۶ درصد از روز قبل بیشتر است و به معنای پر شدن کامل تختهای بیمارستانی استان قزوین و ورود ما به پلن بستری در بیمارستان صحرایی و دیگر مراکز موقت بستری و نگهداری بیماران کرونایی از جمله بیمارستان صحرایی ارتش و مرکز بستری موقت سپاه است.
شهرستان کاشان/فاجعه بزرگ کرونایی در منطقه کویری
ویروس کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان میدهد به نحوی که به نظر میرسد بر اساس آمار و ارقام منطقه کاشان از نظر وضعیت کرونایی کاشان مجددا وضعیت قرمز شده و با ورود به پیک پنجم کرونا نگرانی از افزایش مرگ و میر شهروندان کادر درمان را نگران کرده است.
مهدی دلاوری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۴ بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد ۶۹ بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری شده و ۱۵ بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهداء شهرستان آران و بیدگل بستری شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل ۲۹ و حداکثر ۸۰ سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز حداقل سن بیمار ۳۲ و حداکثر ۹۰ ساله به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شدند.
دلاوری با بیان اینکه تاکنون ۸۳۸ بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد ۷۰۹ بیمار در شهرستان کاشان و ۱۲۹ بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری شدند و از تعداد کل بیماران ۳۷۲ بیمار به صورت موقت بستری هستند.
وی از بستری ۶۷ بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه در دو مرکز درمانی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه دو خانم ۶۶ و ۷۰ سال و یک آقا ۶۵ سال در شهرستان کاشان و یک خانم ۶۲ ساله در شهرستان آران و بیدگل بر اثر کرونا جان خود را از دست داده است.
دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به ۴۱۵ مورد میرسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیکهای حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵۷۹ بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون سه هزار و ۲۹۵ نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند که این موضوع بسیار نگرانکننده است.
وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکلهای بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند چراکه در صورت تداوم شرایط شاهد اوضاع بدتری خواهیم بود.
استان ایلام / ۴ فوتی و ۳۹۴ ابتلای جدید
محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد ۴۷ هزار و ۸۱۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده اند.
وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی ۳۹۴ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۳۷۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۹۸ بیمار جدید در بیمارستانها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافتهها ۴۴ هزار و ۷۲۳ نفر بوده است.
کریمیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته چهار مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان یک مورد در شهرستان ایلام و یک مورد در شهرستان مهران و دو مورد مربوط به شهرستان دره شهر گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تاکنون ۸۶۰ نفر بوده است.
استان اصفهان/ ۲۸۰۳ بیمار جدید شناسایی شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونهگیری شده ویروس کرونا در استان۷۷۱۰ نفر بودند که ۲۸۰۳بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.
وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده ۵۷۴ نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این مدت ۳۱۵ بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰۳۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد ۳۹۷ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان را ۳۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۰ نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.
استان فارس/آمار مراجعه روزانه بیماران از مرز ۳ هزار نفر عبور کرد
براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون یک میلیون و ۱۳۲ هزار و ۶۸۱ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده که با بررسی نمونههای انجام شده، ۳۳۹ هزار و ۶۶۳بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون ۱۳۳ هزار و ۷۴۹مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۵ هزار و ۳۶۷بیمار مثبت و در مجموع از ابتدا تاکنون ۳۶۵ هزار و ۳۰بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
با ثبت بیشترین تعداد جانباختگان کرونا در موج پنجم طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ هم استانی طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را به دلیل ابتلا به کووید۱۹ از دست دادند و مجموع جانباختگان از ابتدای شیوع بیماری تا کنون، به پنج هزار و ۵۰۱ نفر رسید.
هم اکنون چهار هزار و ۶۸۱نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد، ۴۰۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
همچنین بر اساس این اعلام ۶۱۷ بیمار جدید نیز طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای استان بستری شدند و روز گذشته بیشترین تعداد مراجعه به مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا (۱۶ ساعته) با مراجعه سه هزار و ۶۲ مورد ثبت شد.
استان مرکزی / شمار مبتلایان جدید به ۴۷۰ مورد رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین آمار مبتلایان کرونا در استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس آخرین یافتههای آزمایشگاهی، شمار مبتلایان جدید کرونا در استان مرکزی به ۴۷۰ مورد رسید.
سیدمحمد جمالیان افزود: ۶۹ نفر از بیماران جدید کرونا بهدلیل تظاهرات بالینی شدید در بیمارستانهای استان بستری شدهاند و خدمات تخصصی درمانی دریافت میکنند.
وی بیان کرد: ۷۰۴ نفر از موارد جدید شناسایی شده ویروس کرونا در این استان نیز به صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند که شمار مبتلایان به کرونا تاکنون در این استان به ۷۳ هزار و ۶۹۸ نفر رسیده است.
جمالیان اضافه کرد: ۷ نفر در این استان نیز بر اثر کرونا باختهاند که براین اساس و با توجه به آمار موجود شمار فوتیهای این بیماری تاکنون به دو هزار و ۳۱۰ نفر رسیده است.
رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به کاهش سن ابتلا گفت: با توجه به اینکه در پیک پنجم کرونا سن ابتلا پایین آمده و بیشتر آمار مراجعان کودکان هستند، ۲ بخش ایزوله تنفسی و بخش اطفال در این مرکز درمانی به کودکان مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته است.
وی افزود: ۱۲ تخت در بخش ایزوله بیمارستان امیرکبیر اراک فعال است و بهمنظور ارائه خدمات با کیفیت و متناسب با نیاز بیماران، بخش اطفال این مرکز در سه بخش محتمل، قطعی و مشکوک تقسیمبندی شده و با ۳۰ تخت فعال به کودکان کرونا خدمات ارائه میدهد که بنابر نیاز این تعداد متغیر است و ۱۴ کودک محتمل و قطعی ابتلا به ویروس کرونا در بخشهای ایزوله و اطفال بستری هستند.
جمالیان بیان کرد: در این بیمارستان ۲ بخش داخلی به پذیرش بیماران کرونا بزرگسال اختصاص یافته و ۳۹ بیمار در هر بخش بستری است که با توجه به افزایش موارد درگیری و ابتلا و کاهش توان تجهیزات و نیروهای درمانی از مردم درخواست میشود که از حضور در تجمعها و مهمانیها بهطور جدی پرهیز کنند و از بردن کودکان به مکانهای شلوغ بپرهیزند.
استان آذربایجان غربی/ ۸۲۴ بیمار جدید شناسایی شد
جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به ناپایداری شرایط کرونایی در آذربایجانغربی اظهار داشت: با وجود اینکه شمار فوتیهای کرونایی تک رقمی شده بود، اما باز هم دورقمی شد و در شبانه روز گذشته ۱۳ نفر دیگر جانباختند تا شمار کلی فوتیها به پنج هزار و ۳۰ نفر برسد.
وی تصریح کرد: همچنین در شبانه روز گذشته آمار مبتلایان نیز افزایش یافته و با آلوده شدن ۸۲۴ نفر در استان، تاکنون ۲۰۶ هزار و ۵۲ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی از افزایش تعداد بیماران بستری سندروم حاد تنفسی در آذربایجانغربی خبر داد و گفت: هم اکنون تعداد یک هزار و ۴۵۵ بستری تنفسی در استان وجود دارد.
وی افزود: هم اکنون نیز تعداد بستری مشکوک ۶۲۵ و تعداد بستری آی سی یو ۲۵۵ نفر است. آقازاده زاده همچنین در ادامه بیان کرد: با واکسیناسیون ۱۹ هزار و ۱۹۰ نفر دیگر، ۵۷۰ هزار و ۸۴۹ نفر در کل استان واکسن کرونا دریافت کردهاند.